Mediatorul


Dana Giurginca
titlul profesiei

 
Sunt licentiata atat in studii economice cat si in cele juridice.
 
Masteratul in Drept Civil si Drept de Procedura Civila mi-a conferit desavarsirea pregatirii ca expert in drept cu aprofundarea institutiilor specifice, precum si, studierea temeinica a Dreptului familiei si a Legislatiei privind protectia copilului.
 
 

Cariera de economist mi-a format aptitudinile necesare de a intelege procesele sub aspect economic, iar  cea ulterioara, de consilier juridic, imi concretizeaza abilitatea de a transpune rezolvarea problemelor conform cerintelor legale.

 

Peste 20 de ani de vechime in munca, experienta din cadrul relatiilor interumane, abilitatile in comunicare alaturi de capacitatea de asumare a responsabilitatilor sunt doar cateva cuvinte care ma definesc.

Intre valorile mele cele mai de pret pot fi amintite: respectul, rigurozitatea obiectivelor alaturi de consecventa atingerii lor, tenacitatea de a sti ceea ce nu stiu pentru a ma putea "actualiza" permanent si, nicidecum pe ultimul loc, abilitatea de a sti ceea ce stiu.

 

Exigenta cu mine insami, imi asum in totalitate consecintele propriilor decizii. Imi cunosc limitele, dar intre acestea actionez cu maxim efort.

 

Flexibilitatea gandirii mi-a indemnat pasii catre o riguroasa pregatire in cariera de mediator.

pagina urmatoare >

Handcrafted by Equartis.com
All rights reserved Dana Giurginca
Membru